home
best bread
Jeg sætter pris på
et ordentligt brød!
Det gør alle naturligvis,
men jeg tror alligevel
løbere har en særlig
lidenskab for det gode
brød. Jeg husker
hvordan vi hærgede
brødkurvene når vi var
ude at spise på turene
og træningslejrene.
Altid det samme:
"Please, could we have
a little more bread"!
Og når vi købte ind:
"Har de noget godt brød?
Har du fundet noget?"
Vi slæbte det hjem i
store poser!
Det var vores primære
energikilde!
Helt basalt for en løber!
 
Men det var i en anden
verden i et andet
årtusinde!
Man kan, hvad man vil
og gør, hvad man kan,
men hvad fører det til?
Nowhere?
 
Det løber ud i sandet! e-street fører til noget enkelt essentielt!
Til glæden ved et bad i det salte vand efter en løbetur på stranden,
hvor brødet, selv brødet ikke er en selvfølge!
 
 
man er hvad
man spiser!
man er hvad
man gør!
 
 
i så fald kender jeg
et ordentligt brød!
Per Brun (emmerys) har løbet 2:46 og over 20 maratonløb.
 
 
 
 
Peder Troldborg, juli 09