HOTDOGS4HOTDOGS
 
Vi var til Skagenfestival da Danmark vandt Europamesterskabet i fodbold. Efter finalen var havnen i Skagen forvandlet til en kødrand af kåde roligans der fejrede sejren over Tyskland og i pølsevognen, en grillbar tæt på at eksplodere, var der hotdogs for hotdogs medens "Je t'aime... moi non plus" spillede på en båndoptager. Her var der virkelig knald på, men efterhånden som festlighederne var skredet frem, havde kioskpigerne tydeligvis fået nok af Roligans og røde pølser. Med den sexede musik i baggrunden var stemningen i pølsevognen på kogepunktet, som en prostituerets stønnen, der intensiveredes i takt med hendes iver efter at afslutte en forretning, og jeg kunne ikke lade være med at sige, at hvis de spillede den igen, ville jeg da gerne have en pølse til!
Tættere kom man nok ikke en luderbar på disse kanter! Og jeg tænkte, hvad i alverden laver jeg her! Jeg skal jo løbe Århus Games om 4 dage!
 
1992 var også OL-år og kvalifikationskravet på 3000m forhindring var 8:23, hvilket jeg mente var uden for min rækkevide, så i årets Århus Games havde jeg derfor i stedet valgt at løbe 5000m. Mogens Guldberg skulle klare OL-krav og jeg var blot en af mange second hounds i det løb. Alligevel blev det nok mit livs løb. Aldrig havde jeg følt mig så HOT!
 
Store præstationer kommer
ofte når man mindst venter det!        Peder Troldborg