Løb for sjov på Færøerne
 
Jeg forsøger at argumentere for, at løb skal være sjovt og tilpasset en daglig hverdag med arbejde, familie og børn, og er nok særlig kendt for at anbefale korte træningsture.
 
Jeg er derudover, ikke det jeg selv ville kalde en "kendis", så det overraskede mig derfor en del, at blive inviteret til Klaksvik på Færøerne for at holde foredrag om løb. Der er så mange der taler og skriver om løb, så hvorfor netop mig?
 
Travl optaget af familie og arbejde måtte jeg desværre afvise, men blev så blot tilbudt, at tage familien med. De insisterede!
 
Det var faktisk først under interviewet på den lokale radiostation, at det for alvor gik op for mig, hvad der var den virkelige årsag til min invitation:
"Nu siger du godt nok at det skal være sjovt at løbe, men er du klar over, at det her på Færøerne, regner mere end 200 dage om året?
Og sig mig så hvornår det bliver sjovt?
Hvordan?"
Peder Troldborg
 
 
April 2007. Undertegnede er sammen med Guttorm Sørensen på løbetur på Kalsoy ("mands-ø") også kaldet blokfløjten fordi den er så lang, smal (18x3) og gennemboret som et rør af 5 tuneller.
Og ja, det er sjovt, at løbe på Færøerne. Især i tunneller når det regner!  -  men det vidste Gutti godt i forvejen!!!